Outfit ove dame sa špice je školski primjer najškakljivijeg trenda desetljeća

Foto: Luka Šangulin/Index

DESETLJEĆE na izmaku obilježili su brojni zanimljivi i odvažni modni trendovi kojih se možete prisjetiti OVDJE.

A kao jedan od najškakljivijih izdvojio se takozvani trend "athleisure", koji spaja sport i eleganciju i koji se mnoge žene još ne usuđuju isprobati. Radi se o kombiniranju tipičnih sportskih komada s nesportskom odjećom, što otvara puno prostora za stilske pogreške, pa je ovaj trend pak rezerviran za one s urođenim smislom za modu  i stil.

A jednu takvu damu proteklog smo vikenda uočili na zagrebačkom Cvjetnom trgu. 

Outfit ove stajliš crnke je školski primjer sportske elegancije, ali i još jednog stilskog trika koji jamči besprijekoran izgled. Riječ je o nošenju iste boje od glave do pete, a paleta bež nijansi je ovoj dami sa špice osigurala i dozu luksuza, iako je nosila trenirku.

Svilenkaste hlače od trenirke u prljavobijeloj nijansi, koje očito nisu namijenjene za sport, iskombinirala je sa širokom sportskom majicom boje pijeska i robusnim bež čizmama planinarskog stila. Preko svega je odjenula popularni teddy bear kaputić, također u bež nijansi, koji je sportsku kombinaciju u trenu učinio glamuroznijom, a dojmu su svakako doprinijele i upečatljive zlatne naušnice te sređena frizura.

Look je upotpunila velikom kožnom torbom kojoj je oko ručke svezala šarenu svilenu maramu i time potvrdila da je pazila na sve detalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.