Ova relativno nepoznata glumica oduševila je haljinama na svim ovogodišnjim dodjelama

Foto: Getty

ONA je glumica, pjevačica i komičarka.

Riječ je o 29-godišnjoj Allison Williams koja je najpoznatija po ulozi Marnie Michaels u hit seriji "Girls" koju je osmislila Lena Dunham.
 
Allison iza sebe ima još nekoliko televizijskih i filmskih uloga, a ove godine nas je oduševila i u modnom smislu jer se na svim dosadašnjim dodjelama pojavila u zanimljivim haljinama koje su oduševile modne kritičare, ali i javnost.
 
 
Sve je počelo s ovogodišnjom dodjelom Zlatnih globusa na kojoj je zasjala u crnoj haljini sa šljokicama i bez naramenica koja je na gornjem djelu imala zanimljiv narančasto-srebrni dio, a kreaciju potpisuje Armani Privé.
 
Prisjetimo se i njezine toalete s Critics's Choice dodjele nagrada 11. siječnja koju je posebno za nju izradio talijanski modni dvojac Dolce & Gabbana.
 
 
Uslijedile su zatim dodjele Screen Actors Guild i Producers Guild nagrada, a Allison je ponovno bila među najbolje odjevenim damama. Raskošnu haljinu s resicama potpisivao je poznati dizajnerski brend Ralph & Russo, a nju je nosila na Screen Actors dodjeli.
 
 
Na Producers Guild dodjeli oduševila je kožnim kombinezonom koji potpisuje dizajnerica Ulyana Sergeenko kojim je još jednom pokazala kako se ne boji biti drugačija.
 

Prije dva dana, Allison je nosila dugu, smaragdnozelenu haljinu na dodjeli Independent Spirit nagrada, a odličan niz nastavila je i na sinoćnjoj dodjeli Oscara.

Bajkovita Armani Privé haljina učinila bi ljubomornom i samu Pepeljugu, a mladoj je glumici osigurala vrh liste najbolje odjevenih dama s dodjele, ali i općenito.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.