Ova slika Justina Biebera dok jede pokazat će vam koliko mu je život jadan

Foto: Instagram, Twitter

MORAMO priznati kako nam ga je po prvi puta istinski žao.
 
Možete ga voljeti ili mrziti, no Justin Bieber zvijezda je A-liste, koju po ulici slijede vojske obožavatelja. I on sam je često u intervjuima isticao kako ima puno problema s njihovom opsjednutošću i posesivnošću, a često je znao puniti i novinske stupce bahatošću prema istima.
 
 
"Ponekad se osjećam kao atrakcija u Zoološkom vrtu te mislim kako me ljudi uopće ne doživljavaju kao ljudsko biće. To je takva frustracija i loša energija", jednom je prilikom rekao, a nedavno je i jednoj obožavateljici poručio kako mu se gadi, jer se željela slikati s njim. Ne zaboravimo i kako je već nekoliko puta prekinuo koncert i otišao s pozornice, jer publika nije prestajala vrištati, što srećom za njegove obožavatelje, nije učinio u studenom u zagrebačkoj Areni, jer očito nisu dovoljno vrištali.
 
Iako će dušebrižnici reći "kako je sam to htio", možda će se bar malo smekšati kada vide posljednju fotografiju mladog pjevača, koja u posljednje vrijeme kruži Twitterom, a snimljena je prošlog petka u Sydneyju.
 
 
Na njoj Justin ruča s nekolicinom prijatelja, okružen obožavateljima, koji ga doslovno gledaju dok jede, pod nadzorom lokalnog policajca. Da stvar bude još gora, ubrzo je procurio i video na kojem ga horda obožavatelja progoni po ulici nakon istog tog ručka.
 
 
Tko je rekao da je lako biti slavan? 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.