Ova torbica od 1000 kuna ima listu čekanja s jednako toliko ljudi

Foto: Getty Images, kurtgeiger.com

IAKO to nema baš puno logike, odjeću i modne dodatke koji imaju liste čekanja obično si mogu priuštiti sam oni dubljeg džepa.

No jedna torba koja je sada zaludjela fashionistice ugodno nas je iznenadila svojom cijenom. Radi se o torbici britanskog brenda Kurt Geiger naziva "Shoreditch" koja je, prije nego što je vraćena u prodaju, imala listu čekanja s više od 1000 ljudi, kako prenosi Harper's Bazaar, a njezina najjeftinija verzija (ove s fotke ispod) košta 129 funti, odnosno oko 1060 kuna.

Ovu torbicu smo tijekom proteklog mjeseca mode uočili na brojnim poznatim modnim influencericama koje pratimo na Instagramu i to u različitim veličinama, bojama te s raznim ukrasima.

Embed from Getty Images

Ono što je zajedničko svim modelima ove torbice je da su načinjeni od imitacije krokodilske kože i krasi ih upečatljiva kopča te dugi lanac.

Embed from Getty Images

Jeftiniju "it" torbicu od ove trenutno nećete naći, a dobra je vijest da je još uvijek dostupna u online trgovini brenda koji dostavlja i u Hrvatsku, ali uz poštarinu od 6,95 funti, odnosno 57 kuna. 

Embed from Getty Images

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.