Ovo je najzgodniji muškarac na svijetu. Nosi sjajilo i tinejdžerice ga obožavaju

TC Candler i Nezavisni kritičari su odlučili kako je 20-godišnja pjevačica, članica grupe Twice, Chou Tzu-yu "najljepše lice 2019. godine", a sastavili su i popis "sto najzgodnijih muškarca" na svijetu.

Podsjetimo, prošle godine je bez ikakvog iznenađenja titulu najzgodnijeg muškarca svijeta odnio glumac Jason Momoa, najpoznatiji po ulogama u seriji Igra prijestolja i filmu Aquaman. No, on je ove godine zauzeo tek peto mjesto.

Na listi su svoje mjesto već tradicionalno osigurali Cristiano Ronaldo, Dwayne Johnson i David Beckham koji je ove godine dobio i svog nasljednika, sina Brooklyna. No, jasno je da su neka dobro znana imena mjesto ustupila mlađim generacijama, a mnogi od ovih zgodnih mladića mogli bi vam biti potpuno nepoznati.

Ipak, najveće iznenađenje je ime koje se našlo na prvom mjestu. Osobito ako ste stariji od 15 godina i ne slušate korejsku glazbu. Naime, na samom vrhu udobno se smjestio Jungkook, korejski pjevač za kojim lude mnoge Azijatkinje, ali i tinejdžerice diljem svijeta. 

Naušnice i sjajilo za usne samo su dio njegovog imidža.

Evo tko se našao među sto najpoželjnijih muškaraca: 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.