Ovo je odjevni predmet koji najviše živcira Hrvatice u ovom trenutku

Foto: Instagram

TAKO je sudeći po komentarima na društvenim mrežama.
 
Za Hrvatice je sigurno nekoliko stvari: one su definitivno jedne od najljepših žena na svijetu, vole se sređivati, gledati što su obukle ostale žene, biti uhvaćene na street style fotografijama te pratiti trendove.
 
A kada smo kod street style fotografija, primijetile smo jedan detalj koji je u posljednje vrijeme na gotovo svakoj, a radi se naravno o biserima koji su preplavili odjeću, a posebno obuću.
 
 
Neka digne ruku žena koja ove sezone nije ulovila par crnih gležnjača s biserima u kojem god želite high-street dućanu, posebno Zari koja je iznjedrila i svakako najpopularniji model koji je preplavio ulice, iako i nije toliko jeftin (700 kuna).
 
 
I bit će ruka u zraku, no malo pa definitivno govorimo o jednom od najpoželjnijih komada sezone. No koliko je poželjan, toliko je i omražen pa smo na Instagramu ispod takvih slika često svjedoci komentara poput "ima li netko tko ne nosi ove čizme?!", "izgledamo poput klonova" itd.
 
 
Time nije bilo teško zaključiti kako su u ovom trenutku ove čizme najomraženiji predmet među pripadnicama ljepšeg spola, a sigurne smo kako su ih primijetili i muškarci, iako to možda nisu htjeli jer su doslovno svugdje.
 
 
A ako ih još uvijek niste nabavile, a želite unatoč ovome članku, modele iz trenutne high-street ponude možete pogledati ovdje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.