Ovo su 3 najbolje odjevena holivudska para, a treći je sve iznenadio

Foto: Getty, Splash 

IMA li išta bolje od dobro odjevenog para?
 
U dvoje sve izgleda bolje, a pogotovo kada se radi o holivudskim zvijezdama. Postoje mnogi slavni parovi pred kojima se javnost topi, no neki od njih ipak su utjecajniji od ostalih, barem prema novoj listi Glamoura. Poznati modni časopis odabrao je 10 najstylish celebrity parova za 2017. godinu, a vrh liste posebno nas je iznenadio. 
 
Popis na kojem su se našli George i Amal Clooney, Blake Lively i Ryan Reynolds te David i Victoria Beckham okrunila su tri para za koje nitko nije očekivao da će se naći pri vrhu. 
 
Treće mjesto najbolje odjevnih parova pripalo je glumici Kristen Stewart i njenoj djevojci, manekenki Stelli Maxwell. Relativno novi celebrity par našao se visoko na listi zbog ležernog i neopterećenog stila koji u dvoje izgleda još više cool, kako navode iz časopisa.
 
 
Najbolje odjevena slavna dama, prema drugoj listi istog časopisa, u paru se našla na drugom mjestu, zajedno sa svojim slavnim dečkom Zaynom Malikom. Naravno, riječ je o Gigi Hadid koja, baš kao i njen dečko, njeguje mladenački, odvažni stil, zbog kojeg su se na listi našli ispred brojnih poznatijih i utjecajnijih parova.
 
 
Sam vrh liste ipak nas nije toliko iznenadio jer se radi i o jednom od omiljenih holivudskih parova. A s obzirom na to da ih do sada nismo spomenuli, vjerojatno već i dobro pretpostavljate da se radi o Chrissy Teigen i Johnu Legendu. Manekenka i pjevač utjelovljenje su onoga što se u svijetu Instagrama označuje heštegom #couplegoals, i u ljubavnom, i u modnom smislu.
 
 
U nastavku donosimo cijelu listu najbolje odjevenih holivudskih parova u 2017. godini, prema časopisu Glamour: 
 
10. Justin Timberlake i Jessica Biel
 
9. George i Amal Clooney
 
8. Jay Z i Beyonce
 
7. The Weeknd i Selena Gomez
 
6. David i Victoria Beckham
 
5. Kate Middleton i princ William
 
4. Ryan Reynolds i Blake Lively
 
3. Kristen Stewart i Stella Maxwell
 
2. Gigi Hadid i Zayn Malik
 
1. Chrissy Teigen i John Legend.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.