Ovoliko košta gigantski prsten fotošopirane Melanije na službenom portretu

Foto: Press, Getty

BIJELA kuća jučer je objavila prvi službeni portret Melanije Trump.
 
46-godišnja bivša manekenka, a danas Prva dama, pritom samouvjereno gleda u kameru, u crnom kompletiću, a ruke drži prekrižene. Uz fotografiju, "ispeglanu" do besvijesti, stoje i svi Melanijini životni uspjesi.
 
 
Tako je navedeno kako je nekada bila vrlo uspješni model, a danas poduzetnica, sa strašću za umjetnost i pomaganje ženama i djeci.
 
"Dosad je uljepšala stranice Voguea, Harper's Bazaara, britanskog GQ-a, In Stylea i New York Magazinea, a pojavila se i u časopisima poput Sports Illustrateda, Selfa, Glamoura, Allurea, Vanity Faira i Ellea", stoji u opisu.
 
 
No, ono što posebno upada u oči na slici, svakako je njezin gigantski dijamantni prsten na lijevoj ruci, zbog kojeg je u drugi plan pala i činjenica što to Melania ovoga puta nosi na sebi. Radi se o dijamantnom prstenu od 25 karata, koji je Prva dama dobila od svog supruga Donalda za 10. godišnjicu braka, i koji košta vrtoglavih 1,2 milijuna funti.
 
 
 
Kada ju je Donald zaprosio davne 2004. godine, to je učinio sa smaragdnim prstenom od 13 karata, koji je koštao 1,5 milijuna dolara.
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.