People proglasio najbolje odjevene zvijezde godine: Titulu prvi put osvojio par

Foto: Getty Images, EPA-EFE

GLUMICA Priyanka Chopra i njezin suprug, pop zvijezda Nick Jonas najbolje su odjeveni ljudi u 2019. u izboru časopisa People, što je prvi put da je tu laskavu titulu odnio jedan par.

Chopra (37), bivša Miss svijeta i zvijezda Hollywooda i Bollywooda, i njezin suprug Jonas (26) pobijedili su u konkurenciji glumca Billyja Portera, tenisačice Serene Williams te Jennifer Lopez, Lady Gage i Celine Dion.

"To je prvi put u povijesti da je jedan muškarac ili par na vrhu top liste. No oboje je zaslužilo titulu", rekla je urednica Andrea Lavinthal.

"Ne odijevaju se tako da budu do kraja usklađeni, ali uvijek odlično pašu jedno uz drugo", dodala je.

Chopra i Jonas vjenčali su se u New Delhiju u prosincu 2018. i jedan su od najpopularnijih parova u svijetu bogatih i slavnih.

Na drugo mjesto zasjela je Celine Dion, koju su opisali kao "miljenicu dizajnera", treće mjesto pripalo je "kraljici glamura" Jennifer Lopez, četvrto je zauzela Zendaya koju su proglasili "muzom milenijalaca", a na petom mjestu je "showstopperica" Lady Gaga.

Šesto mjesto pripalo je tenisačici Sereni Williams, na sedmom se našao Billy Porter kojeg sigurno pamtite po glamuroznoj haljini koju je nosio na ovogodišnjim Oscarima, osmo mjesto pripalo je pjevačici Kacey Musgraves, na devetom je glumica Regina King, a na deseto mjesto zasjela je glumica Gemma Chan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.