Pet beauty proizvoda bez kojih više nećete moći jednom kad ih probate

Promo

SVI smo već čuli da ljepota dolazi iz prirode. A kad se spoje priroda i tehnologija, dolazi do najboljih rezultata.

Koristeći znanje, iskustvo i spoznaje iz područja znanosti o djelovanju biljaka na ljudsko zdravlje, dolazi rješenje svakog problema koje već postoji u prirodi i na dohvat je ruke – samo ga treba znati iskoristiti. A upravo to je napravila tvrtka Anzotica Cosmetics, koja je  hrvatsku beauty scenu obogatila za predivne beauty poslastice bez kojih nećete moći.

Domaći brend preparativne kozmetike Moja Oaza izbacio je liniju kozmetike koja se sastoji od pet proizvoda za njegu lica i tijela inspiriranih prirodom, a potvrđenih znanošću.

„Pri razvoju formulacija svaki puta krećemo od nule, razmišljajući i tražeći konkretno rješenje za specifični problem pri njezi kože.“, kaže Marija Meglaj, vlasnica brenda Moja Oaza koji se proizvodi i testira u suvremenom proizvodnom pogonu i laboratoriju u Zagrebu.

Posebnu pažnju polažu u odabir aktivnih sastojaka s dokazanim povoljnim i ciljanim djelovanjem na kožu. Pa evo kojih je to pet beauty poslastica bez kojih mi više ne možemo, a vjerujemo da nećete niti vi jednom kad ih probate:

1. Krema za lice Kolagen & Ceramidi  - dnevna krema za lice, bogate, ali brzo upijajuće svilenkaste teksture koja koži cijelog dana pruža zaštitu, dubinsko hranjenje i hidrataciju.  Štiti kožu od slobodnih radikala nastalih djelovanjem UV zračenja, te od prijevremenog starenja kože. Dragocjena prirodna ulja jojobe, badema i karite maslaca pružaju svilenkastu mekoću i podatnost.

2. Balzam za njegu usana Kokos - za ispucane, natečene i suhe usne iznimno bogate, hranjive teksture koja dugotrajno njeguje i štiti osjetljive usne. Kombinacija hladno prešanog ulja kokosa koje djeluje antibakterijski i antivirusno, ricinusovog ulja koje umiruje, štiti i vlaži kožu, kakao maslaca koji izvrsno hidratizira, te lanolina i pčelinjeg voska koji štite od hladnoće, vjetra i sunca.

3. Krema za ruke Jojoba & Neven  - dragocjena ulja jojobe i marelice, kakao maslac, te pčelinji vosak i ekstrakt cvijeta nevena zaslužni su za kremu bogate teksture, koja se brzo upija, ne ostavlja masni trag, te koži ruku daje svu potrebnu njegu.

4. Anticelulitni gel protiv izgleda narančine kore, sadrži inovativni kompleks od čak 6 sastojaka potpuno prirodnog podrijetla. Gel pruža trenutni  osjećaj zategnutosti i poboljšan izgled tonusa kože, brzo se upija pa nema masni „after feel“ nakon nanošenja.

5. Gel krema za tijelo Sport  je toplo-hladna gel krema, idealna za umirenje mišićnih bolova. Njeguje kožu tijela, a pogodna je i za masiranje. Nakon nanošenja i intenzivnog masiranja, postiže se efekt grijanja, a nakon nekog vremena postiže se suprotan, osvježavajući osjećaj hlađenja. Koža će nakon upotrebe biti njegovana, relaksirana i revitalizirana.

Proizvodi su dostupni putem Moja Oaza Internet trgovine, a u Zagrebu i u trgovini Kantarion u Centru, Grga Čvarak na Vrbanima te fitness centru First Fitness & SquashTower na Zavrtnici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.