Pjevačica sve raznježila porukom muškarcu koji joj je vratio vjeru u ljubav

Foto: Instagram

PJEVAČICA često ističe kako nikada nije bila sretnija.

Pjevačica Ciara, koju mediji često nazivaju i r'n'b princezom, ljubav svog života pronašla je u igraču američkog nogometa Russellu Wilsonu koji joj je vratio vjeru u ljubav.
 
 
Podsjetimo, u travnju 2015. godine prvi put pojavila se vijest o vezi mladog sportaša i pjevačice, a par je novinske stupce punio slatkim izjavama, ali i činjenicom da apstiniraju od seksa. Russell je pred Ciaru kleknuo u ožujku prošle godine, tijekom romantičnog odmora na Sejšelima.
 
 
"Rekla je da! Od prvog dana znao sam da je ona 'ona prava'. Nema ljepšeg osjećaja. Ovo je prava ljubav", napisao je tada na Instagramu, ispod slike trenutka kada je kleknuo.
 
 
U srpnju 2016. godine par je izgovorio "sudbonosno da", a prije nekoliko mjeseci stigla im je i kćerkica kao kruna njihove ljubavi.
 
Russell iza sebe već ima jedan brak, koji se raspao nakon svega 2 godine, a Ciara je prije njega ljubila repera Futurea, s kojim je bila i zaručena te ima sina, no vratila mu je prsten nakon što je saznala da je vara na sve strane. Nakon što je upoznala Russella, besramni reper iskorištavao je svaku moguću priliku da je javno oblati.
 
 
No Ciara je ostala dama te mu je na sve provokacije odgovorila slatkim obiteljskim slikama na društvenim mrežama te velikim osmijehom na licu za koji je zaslužan Russell i dvoje djece kod kuće, jer reper se navodno ni dan danas ne brine previše za sina, već to radi Russell.
 
 
A mlađahni sportaš jučer je proslavio rođendan povodom kojeg je zaljubljena pjevačica objavila kratki video na Instagramu u kojem mu je zaželjela sve najbolje te mu još jednom zahvalila na bezuvjetnoj ljubavi i podršci. Video je potpuno rastopio njezine obožavatelje u dijelu u kojem govori "kako ju je on učinio boljom ženom".
 
 
Mogu li oni biti slađi?
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.