Pogodak ili promašaj: 3 mlade ljepotice u riskantnim kombinacijama na dodjeli MTV Movie Awards

Foto: Guliver/Getty

JUČER je u Californiji održana dodjela nagrada MTV Movie Awards na kojoj su se pojavili brojni mladi glumci, ali i najtraženiji manekenska lica mlađe generacije - Gigi, Kendall i Cara.

Sve tri djevojke odlučile su se za pomalo riskantne kombinacije u crnoj boji, a jesu li uspjele zablistati sa stilom, prosudite sami!

Kendall Jenner pojavila se u izazovnoj crnoj haljini asimetrična kroja koja je s prednje strane jedva pokrivala gaćice visoka struka koje je nosila ispod. Zato su se itekako dobro vidjele sexy sandale koje se vežu visoko na bedrima i o kojima se pričalo cijelu noć. Haljinu zanosne Kendall potpisuje brand Balmain.

Njezina najbolja prijateljica Gigi Hadid, koja je bila i prezenterica jedne od nagrada, odlučila je odustati od toaleta i pojaviti se u strogom odijelu i žutoj košulji branda Versace. Gigi je sinoć pokazala i novu frizuru, guste repaste šiške, a ukupni dojam bio je nešto manje glamurozan i mladenački od onoga koji su ostavile njezine frendice.

Manekenka i glumica Cara Delevingne također je odabrala kuću Balmain i njihov sexy, ali glamurozan baršunasti kombinezon. Look je upotpunila mat smeđim ružem na usnama i zanimljivom tankom pletenicom na razdjeljku, te, prema našem mišljenju, pobijedila u modnom nadmudrivanju kada je ovaj zanosni trio u pitanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.