"Pokrij se. Pokaži malo kože. Budi dama": Moćni video pokazuje kako je biti žena

Foto: YouTube screenshot

"BE a Lady They Said" naslov je video kampanje časopisa Girl. Girls. Girls. koja je u kratkom roku postala hit na društvenim mrežama.

Moćan i necenzuriran video u kojem je naratorica glumica Cynthia Nixon, najpoznatija kao Miranda iz serije Seks i grad, prikazuje kako je biti žena u današnjem svijetu. 

"Suknja ti je prekratka. Košulje ti je preotvorena. Pokrij se. Pokaži malo kože. Nemoj biti mršava. Nemoj biti debela. Pojedi nešto. Naruči salatu. Nemoj biti zavodnica, muškarci se ne mogu kontrolirati", dio su teksta koji Cynthia izgovara dok se u video vrte kadrovi različitih žena, a čija je autorica blogerica Camille Rainville.

Cijeli teks blogerice koji je objavljen 2017. godine pročitajte OVDJE, a u nastavku donosimo video koji bi trebala pogledati svaka žena, ali i muškarac.

"Nemoj nikome reći 'da'. Nemoj nikome reći 'ne'. Samo budi žena", izgovara Nixon na kraju, a osim nje, u kampanji sudjeluju i glumica Rachel McAdams te manekenka Sophia Hadjipanteli poznata po bujnim obrvama, dok se u videu pojavljuju i Donald Trump te papa Franjo.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.