Posrnula Disneyjeva zvijezda na crvenom tepihu u Veneciji pokazala tange

Foto: Getty Images, Broad Image

BIVŠA Disneyjeva zvijezda Bella Thorne od holivudske slatkice pretvorila se u problematičnu zvijezdu koja svojim ponašanjem i outfitima neprestano šokira javnost. 

Tako je nedavno otkrila da postaje redateljica filmova za odrasle, a netom prije toga je preduhitrila hakere i sama objavila svoje gole fotke na Twitteru. Sada je ponovno uzburkala javnost svojim izdanjem za crveni tepih filmskog festivala u Veneciji. 

Na premijeri filma "Joker" 21-godišnja glumica pojavila se u izazovnoj srebrnoj haljini brenda Philosophy di Lorenzo Serafini s dubokim prorezima na dekolteu, ispod pazuha i na donjem dijelu te otkrivenim leđima koja je usto bila i potpuno prozirna.

Osim što je bilo jasno da ne nosi grudnjak jer je otkrila dobar dio svojih grudi, ispod haljine su se jasno vidjele i njezine bijele tanga gaćice.

A Bella je mamila poglede i neprestanim izmjenjivanjem nježnosti sa svojim dečkom, pjevačem Benjaminom Mascolom s kojim je u vezi od travnja ove godine, no ovo im je prvi zajednički crveni tepih. 

I dok je Belle plijenila pažnju golišavim izdanjem, njezinoj starijoj kolegici Penelope Cruz to je pošlo za rukom u puno čednijoj haljini nalik vjenčanici koju možete pogledati OVDJE.