Poznate Hrvatice su lude za odijelima i sve ih nose na isti izazovni način

Foto: Goran Perešin

NAKON što je Nina Badrić prošli tjedan zapalila Instagram u dva upečatljiva odijela koja je obukla bez grudnjaka, izazovni trend prigrlile su i mnoge druge poznate Hrvatice. 

Na modnom eventu koji je sinoć na istom mjestu u Zagrebu okupio brojne domaće ljubiteljice mode u istoj su se kombinaciji pojavile Ana Rucner, Sandra Bagarić, Sementa Rajhard te Andrea Andrassy, dok su neke druge poznate Hrvatice također nosile odijela, ali su ispod njih obukle majice.

A domaće trendseterice pokazale su i razna lica moćnih odijela koja iz mode ne izlaze već sezonama. Operna diva Sandra nabavila je potpuno šljokičasto odijelo, violončelistica Rucner je odabrala model od ružičastog satena, Andrassy i glumica Tara Rosandić su se odlučile za odijela u jarkim bojama, Sementa je iskombinirala crni sako i hlače na prugice, dok je Ana Begić Tahiri igrala na sigurno u klasičnom sivom kariranom modelu.

A osim što su se mnoge od njih odvažile obući odijelo bez grudnjaka, poznate Hrvatice potvrdile su da je ovaj trend sada još popularniji nego proteklih sezona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.