Poznate manekenke otkrivaju svoje tajne za svježi i odmorni izgled

Foto: Instagram

NE postoje bolji savjetnici za odmoran i svjež izgled od manekenki. 

Nakon iscrpljujućeg mjeseca mode u kojem ne uspijevaju odraditi ni zasluženih osam sati sna, ove radišne dame uvijek pronađu način za osvježenje i zadive nas svojim odmornim izgledom, iako su na nogama često i do 20 sati dnevno. 

Od Care Delevingne do Natashe Poly, ove su beauty tajne manekenki za instantno osvježenje izgleda: 

Maska od srebra 

Supermodel Cara Delevingne otkrila je kako ispod očiju često stavlja masku od srebra koja joj pomaže pri rješavanju podočnjaka i pruža joj zdrav sjaj. 

Kapi za oči

Manekenka Duckie Thot najvažnijom smatra hidrataciju. Osim što na prazan želudac svako jutro popije bocu vode, Duckie prije nanošenja make-upa u oči nakapa nekoliko kapljica otopine za oči kako bi izgledala naspavano.

Masaža lica

Natasha Poly u jutarnju rutinu uključila je i masažu lica. Za to koristi poseban masažer namijenjen za osjetljivu kožu lica, a prije njega počasti se hidratantnom maskom kako bi nahranila kožu i dala joj prirodan lifting. 

Meditacija 

Manekenka Indira Scott preporučuje svakodnevnu desetominutnu meditaciju u zamračenoj prostoriji s upaljenim svijećama i meditacijskom glazbom. Nakon toga, 5 minuta na očima drži hladne žlice kako bi se riješila zadebljalih podočnjaka. 

Vrećice čaja

Janice Dilone kao svoj spas navodi vrećice zelenog čaja ili čaja od kamilice. Nakon što ih sat vremena ohladi u hladnjaku, stavi ih na oči i s njima odmara desetak minuta. 

Kocke leda

Model Magdalena Frackowiak savjetuje da podočnjake tretirate kockama leda i to polukružnim pokretima kako biste poboljšali cirkulaciju. Također napominje da nikako ne zaboravite piti puno vode, a jutro započnete svježom, nezaslađenom limunadom. 


 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.