Pratite li ih na Instagramu? Ovi celebritiji će vam učiniti izolaciju zabavnijom

Foto: Instagram

SAMOIZOLACIJA koja se provodi zbog pandemije koronavirusa mnoge je slavne osobe navela da postanu aktivnije na društvenim mrežama. 

I dok se neki s vremena na vrijeme obraćaju svojim pratiteljima s fotkama i videima koji pokazuju što rade u kućnoj karanteni, neke su zvijezde otišle korak dalje pa se javljaju na dnevnoj bazi i zabavljaju svoje fanove te ih pokušavaju oraspoložiti u trenutno vrlo stresnim trenucima. 
Glamour je napravio sjajan popis zvijezdi čije profile trebate zapratiti, a mi smo najbolje izdvojili za vas.

Miley Cyrus

Svoj dnevni show naziva Bright Minded Miley objavljuje na Instagramu od ponedjeljka do petka, a u njemu ugošćuje druge slavne zvijezde poput Demi Lovato i Hailey Bieber. U showu razgovaraju o psihičkom zdravlju, pop kulturi, make-upu i mnogim drugim temama. 

Cardi B

Reperica nema svoj službeni show poput Miley, ali se često javlja putem Instagram Livea i IGTV videa u kojima se iskreno obraća svojoj publici, razgovara o trenutno aktualnim temama na prepoznatljiv urnebesan način. 

John Mayer

Pjevač svake nedjelje ima svoj show Current Mood u kojem mu se također pridružuju druge poznate osobe.

Together at Home

Svjetska zdravstvena organizacija i Global Citizen udruženim su snagama kreirali profil Together at Home na kojem slavne osobe poput Camile Cabello i Shawna Mendesa održavaju mini koncerte ili odgovaraju na pitanja kao što je to učinila glumica Priyanka Chopra. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.