Pravi hit! Poznate Hrvatice luduju za kaputom koji klasičarke ne mogu smisliti

Foto: Instagram

NAKON što je hit model kaputa preuzeo prevlast na Instagramu, preselio se na ulice, a njegovu popularnost su potvrdile i brojne poznate Hrvatice.

U svojim su ormarima mjesta napravile za ni više ni manje nego plišanog medvjedića. Ok, možda ne doslovno, ali teddy bear kaputi neodoljivo podsjećaju na omiljene plišance iz djetinjstva. Riječ je o kaputima u koje ćete se ili zaljubiti preko ušiju ili ćete se zgražati nad ovim trendom. Između ne postoji.

Osim što je topao, istovremeno je stajliš i udoban pa ne čudi što su ga u svoju ponudu uvrstili i brojni slavni dizajneri. Popularni kaput uvjerljivo vlada modnom scenom još od 2017. godine, a kako se čini, trendsetericama još uvijek nije dosadio.

Preplavio je i domaće ulice, a evo kako ga nose neka od poznatih imena:

Iako klasičarke nisu ljubiteljice ovakvih kaputa, Antonija Stupar Jurkin bi ih mogla razuvjeriti. Naime, ona je odabrala model u crnoj boji koji koketira s klasikom te odlično pristaje uz apsolutno sve kombinacije.

U sličan model zaljubila se i njezina kolegica, voditeljica Ana Radišić. 

Crna boja je bila odabir i Nataše Janjić Medančić koja je ovaj kaput kombinirala uz čizmice oko kojih se već dva desetljeća lome koplja.

Da je siva jednako nosiva kao i crna potvrdila je glumica Ana Maras Harmander, koja je poznata po svom klasičnom stilu, ali je ovog puta pokleknula pred trendom 

Kada su u pitanju ovi "medvjedići", najpopularnija boja je istovremeno i najneutralnija - bež nijanse uvjerljivo su najčešći odabir, a upravo jedan takav kaput u svoj ormar je spremila i Jelena Rozga.

Nije mu odoljela ni Ecija Ojdanić.

Ovaj kaput u nešto svjetlijoj nijansi našao je put i do Ane Gruice, koja ga je prošetala po pariškim ulicama. 

No supruga dinamovca Izeta Hajrovića, Lejla, vjerojatno posjeduje najviše teddy kaputa od svih ovih dama. Tako se u njezinoj kolekciji smjestio jedan bijeli kaput za koji i sama kaže da joj je postao "prava opsesija"...

Nije odoljela ni klasičnom smeđem s kojim je otvorila sezonu kaputa.

A prošetala je i "medvjedića" u sivoj boji.

Jedna od omiljenih domaćih voditeljica, Ivana Mišerić potvrdila je da ovi kaputi instantno podižu svaku casual kombinaciju.

S čim se slaže i naša najpoznatija modna blogerica i influencerica Sonja Kovač.

Ipak, ako pitate Antoniju Blaće, idealan teddy kaput dolazi u puno odvažnijoj boji, koja ekspresno popravlja dan - žutoj. 

No istinske romantičarke vjerojatno bi najviše oduševio odabir Lane Jurčević koja se odlučila za upečatljivu ružičastu boju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.