Pronašli smo puno povoljniju kopiju zrcalnih Balenciaga čizama

Foto: Splash, Instagram, H&M 

ZA ČIZMAMA luksuznog dizajnerskog brenda luduju poznate dame.
 
Balenciaga izbacuje hit za hitom, a ove jeseni zaslužni su i za trend takozvanih "čarapa čizmica". No jedan model koji viđamo proteklih par sezona su efektne zrcalne metalik čizme, koje i dalje ne izlaze iz mode.
 
 
Nosile su ih Rihanna i Kim Kardashian te brojne druge poznate i manje poznate fashionistice, a rezervirane su za najodvažnije dame jer su mamac za poglede.
 
 
Zrcalni efekt čini ih jednostavnima za kombiniranje i najsigurniji su način za trenutno podizanje outfita, pa čak i u kombinaciji s običnom majicom i trapericama. No dizajnerski model mogu si priuštiti tek rijetke jer stoje 1195 dolara, odnosno preko 7600 kuna. Srećom, jedan popularni high street brend u svojoj je novoj kolekciji ponudio puno povoljniju kopiju.
 
H&M, 524 kn
 
Čizme iz H&M-a koštaju puno manje od Balenciaginih, a izgledaju gotovo identično te donose jednake prednosti kao dizajnerske. U njima ćete se ove jeseni pretvoriti u street style zvijezdu i sigurno nigdje nećete proći neopaženo, a sudeći prema popularnosti dizajnerskog modela, sigurno još neko vrijeme neće izaći iz mode.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.