Prva večer Fashion.hr-a: Sjajni Alduk i njegove rock božice ponovno osvojile modni svijet

ZAPOČEO je još jedan Fashion.hr te je tako otvorena sezona modnih događanja ove jeseni. Na Zagrebačkom velesajmu sakupila su se brojna važna imena hrvatskog modnog svijeta, a nezaobilazni celebrityji popunili su prvi red. Brojni pripadnici hrvatskog javnog života okupili su se kako bi pogledali što je novo napravio mladi i talentirani Ivan Alduk, koji je prošle godine na Fashion.hr-u osvojio srca svih ljubitelja mode svojom sjajnom kolekcijom. Alduk ni ove godine nije razočarao, ostavši vjeran svojoj viziji seksi, moćne žene.

Elegantni Klarić

Ovosezonski Fashion.hr otvorio je Ivica Klarić, koji je pokazao što je radio za RIO Rijeku. Mlađahni manekeni pokazali su kako Klarić zamišlja sljedeće proljeće i ljeto. Ležerni krojevi i prirodne nijanse ono su što je dizajner provukao kroz cijelu kolekciju, a ne sumnjamo da su se i ovi njegovi uraci svidjeli muškoj publici i poklonicima koje ima. Iako svi prvenstveno uvijek ime Ivice Klarića vežu uz elegantna muška odijela,  odsad neće biti tako, jer je eleganciju pretočio i u dnevna izdanja.

Martina Felja ponovno dokazala da zna raditi kupaće kostime

Klariću je uslijedila obožavana Martina Felja, koja je jako brzo postala poznato ime u hrvatskom modnom svijetu. Duguje to svojoj reputaciji dizajnerice koja je odijevala holivudske zvijezde, no prvenstveno svom atraktivnom dizajnu. Iako smo možda i očekivali više od Felje, nije podbacila ni ovog puta. Njezina kolekcija ponovno je bila ženstvena i seksipilna, a najbolji viđeni komadi su definitivno njezini glamurozni kupaći kostimi. Dugačke, lepršave haljine također su dojmljive te se može zaključiti da je Martina odradila dobar posao.

Alduk osvojio seksi rokerskim pristupom dnevnoj modi

No, zasigurno je svima vrhunac večeri bio Ivan Alduk, odnosno njegov rad za Amadeus. Spomenuta tvrtka dobila je ime koje će im sigurno podići posao na jednu novu razinu. Kako i ne bi kad je Ivanov talent zaista velik i rijetko viđen. Bogata kolekcija, ispunjena detaljima, sjajnim zamislima i njegovim neodoljivim rock prizvukom, ponovno je osvojila. Na ukusan način uspio je odati i hommage preminuloj Amy Winehouse, koristeći pritom prvenstveno prekrasno lice Marinke Pelivan. Zanimljivu i inspiriranu kolekciju začinio je sjajnim torbama i kapicama, a kraj je bio sjajan. U sve je uspio ubaciti, naime, i ženstvene, uske kratke haljinice fluorescentnih boja.

Dosadnjikavi Skoko zaključio prvu večer Fashion.hr-a

Prvu večer Fashion.hr-a zatvorio je večeras Ivica Skoko. Simpatični dizajner majstor je večernjih, glamuroznih haljina, no mora se priznati da je njegova inspiracija očita i ista u posljednjih nekoliko kolekcija. Skoko je svjestan želje da svaka djevojčica želi biti princeza te ne posustaje od glamura. Ne baš inovativna, no svakako kolekcija s par zanimljivih komada, završila je prvu modnu večer na modnom velesajmu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.