Pukla ljubav: Golišava Demi Lovato otkrila kako ona i Selena više ne pričaju

Foto: Complex, Instagram

DEMI Lovato više nije briga što drugi misle o njoj.

Zgodna pjevačica ukrasila je naslovnicu novog broja časopisa Complex, na kojoj se još jednom pohvalila novom linijom te brojnim tetovažama.
 
 
Uz  to, raspričala se o svojim (ne)prijateljicama i novostečenom samopouzdanju. Prva na redu bila je njezina nekad najbolja prijateljica Selena Gomez, no Demi je kratko i jasno odgovorila kako više ne samo da nisu prijateljice, nego ni ne pričaju. Na pitanje je li uzrok tome bio Justin Bieber, kratko je odgovorila: "Ne baš. Ne više." No, s obzirom da je ovaj intervju odrađen prije nekoliko mjeseci, a cure su se nakon toga slikale zajedno za Instagram, možda se na tom planu nešto i promijenilo.
 
 
S druge strane, Demi se dotaknula i Kardashianki te ih pohvalila za uvođenje tjelesnih oblina u modu. "Toliko dugo je heroin-chic izgled iz 90-ih bio u modi, a onda su došle Kardashianke. Ljudi su ih počeli primijećivati, jer su bile drugačije te su napokon shvatili kako je i to jako lijepo."
 
 
Još jedna slavna cura, čije se ime spomenulo u intervjuu, je i reperica Iggy Azalea, koju je Demi nazvala jednom od najboljih prijateljica. "Ona je genijalna i jako iskrena. Ovo sve što vidite, to je ona. To neke ljude odbija, ali ja joj se divim. U ovom svijetu, jako je teško pronaći takvu osobu. To je razlog zašto nemam puno slavnih prijatelja. Ono malo što imam, to su pravi prijatelji", iskreno je priznala Demi.
 
Jako nam se sviđa ova cura!

Pssst! Demi je sretna i u ljubavi sa zvijezdom nekad popularne serije "Lude sedamdesete", glumcem Wilmerom Valderramom, a par često slike zajedničkih trenutaka dijeli na svojim društvenim profilima.

 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.