Rakitić i Raquel objavili fotke s vjenčanja, svu pažnju ukrao šlep na vjenčanici

Foto: Instagram

NOGOMETAŠ Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri danas slave šestu godišnjicu braka.

Tom prigodom oboje su na svojim Instagramima podijelili fotografije s vjenčanja kojima su jedno drugome čestitali godišnjicu.

"Sretna godišnjica ljubavi. Za još puno sretnih godina", napisao je Ivan ispod fotke na kojoj poziraju odjeveni kao mladenci, a u prvom planu je Raquelina vjenčanica, odnosno njezin kilometarski šlep.

Atraktivna Španjolka udala se u raskošnoj haljini sirena kroja s čipkom, volanima i dugačkim šlepom od slojeva tila. Malo bolji pogled na detalje na vjenčanici pružila je Raquel na fotografiji koju je objavila na svojem Instagramu.

"Srećo, kako ti je lijepo ime. Sretna godišnjica živote moj", poručila je Raquel svom suprugu uz fotografiju na kojoj poziraju u prirodi uz rijeku. Na ovoj fotki možemo vidjeti i da je njezina vjenčanica imala otvorena leđa te da je šlep ukrašen izvezenim cvijećem, a pružila nam je i bolji pogled na raskošnu ukosnicu kojom je maknula dio svoje bujne kose s lica.

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se u Sevilli 2011. godine, u baru hotela u kojem je on odsjeo kada je došao potpisati ugovor za nogometni klub Sevilla. On se zaljubio na prvi pogled, kako je kasnije otkrio u brojnim intervjuima, no Raquel je tek nakon sedam mjeseci nagovaranje pristala izaći s njim na spoj. Otada traje njihova ljubavna priča, a njih dvoje danas su roditelji dviju djevojčica.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.