Ricardo Baldin: Brazilski ljepotan s kojim bi rado podijelile toplu deku ove zime

Foto: Instagram, CoverMan Mag, Stephano Raphae, Greg Vaughn

AH, ti Brazilci.

Iako ne poričemo da i Lijepa naša ima itekako poželjne frajere, misli nam često odlutaju do dalekog Brazila, za koji se ponekad pitamo postoji li tamo neka tvornica, u kojoj se proizvode sexy frajeri?
 
A u moru zgodnih brazilskih primjeraka, jedan nam je posebno zapeo za oko, a njegovo ime je Ricardo Baldin.
 
 
Sigurno si ga i ti već negdje primijetila, no možda nisi znala da se radi baš o njemu. Pa dozvoli nam da ti otkrijemo nešto više o njemu.
 
Zgodni Ricardo rođen je 1987. godine u Sao Paulu, a osim brazilske, u sebi ima i talijanske krvi. Otkriven je sasvim slučajno 2003. godine, dok je šetao jednim parkom u rodnom gradu. 
 
 
Agent, koji ga je otkrio, savjetovao mu je da pusti kosu, a nakon 2 mjeseca pozvao ga je na "Elite Model Look" natjecanje, gdje je Ricardo dogurao do finala, a zatim i potpisao ugovor s agencijom Elite Models. Do tada, Ricardo je bio student zaluđen sportom.
 
Njegov Instagram profil danas broji više od 517 tisuća sljedbenika, s preko 1800 objava, koje se uglavnom golišave, na radost svih njegovih obožavateljica.
 
 
A kada je u pitanju ljubav, Ricardo ima sljedeću teoriju. "Ne mislim da su spojevi i ljubav ista stvar. Mislim da prvo treba upoznati osobu, otići na spoj, vidjeti kako se osjećaš, a zatim ostati s onom, koja se s tobom podudara u više stvari. No, to ne znači da me je lako osvojiti", priznao je.
 
 
No, on je nas itekako lako osvojio, što nije bio nimalo težak posao. Pa pogledajte ga samo.
Pssst! Ah, da, Ricardo očekivano ima i djevojku, a radi se o plavokosoj manekenki Jeanette Linderberg, s kojom je nešto više od godinu dana te sudeći prema njegovom Instagram profilu, zaljubljen preko ušiju.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.