Rihannin brend se proširuje na novo područje koje bi moglo zanimati mnoge

Foto: Instagram

IAKO pod svojim brendom Fenty Beauty Rihanna već nudi neke proizvode preparativne kozmetike poput balzama i pilinga za usne, čini se da je ova pjevačica i poduzetnica odlučila otići korak dalje. 

Kako je otkrila u svojem posljednjem intervjuu u britanskom Vogueu, uskoro će lansirati liniju Fenty Skin, koja će obuhvaćati proizvode za njegu kože tijela i lica. Kako je otkrila, na ovoj liniji radi posljednjih godinu dana, otkako je zaštitila ime Fenty Skin.

U istom je intervjuu istaknula da ima potpunu kontrolu nad svim proizvodima koje lansira Fenty Beauty - od naziva određene nijanse do pakiranja. "Pišem sve copyje za web stranice, opise proizvoda, nazive, imena nijansi... Imam veliki tim, ali ne smatram da je njihovo mišljenje nužno i moje i smatrala bih se prevaranticom da prodajem nešto iza čega ne stojim", izjavila je. 

Još uvijek nije poznat točan datum lansiranja linije Fenty Skin, kao ni sami proizvodi i njihove cijene, no navodno će se sve znati kroz narednih nekoliko tjedana. 

Inače, Rihanna je i krasila naslovnicu svibanjskog izdanja Voguea u kojem se nalazi spominjani intervjuu, a zašto se njome upisala u povijest provjerite OVDJE.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.