Rihannin tata otkrio kako pjevačica nije nimalo zadovoljna novim albumom

Foto: Splash News, Instagram

SAD nam je malo jasnije zašto ga toliko čekamo.

Novi album slavne Rihanne očekuje se već poduže vrijeme. Već znamo kako će izgledati njegova naslovnica i da će se zvati "Anti", no sve ostalo je misterij.
 
Iako je slavna pjevačica od 2005. do 2012. godine, svakih godinu dana izdavala po jedan album, osim 2008. godine, ovo je sada već poduža stanka.
 
 
A njezin tata, Ronald Fenty, za The Sun je otkrio kako je njegova mezimica vrlo sumnjičava u novi album. "Robyn nije sretna s novim albumom. Kada je prošla sve pjesme, otkrila je puno sitnica koje želi mijenjati i to ju je jako zabrinulo. To je dugotrajni proces i nije joj nimalo lako", požalio se gospodin Fenty.
 
Ronald tvrdi i kako je njegova kćer na sebe stavila ogromni pritisak, jer ovaj album naziva svojim "prvim" te želi da on bude najbolji dosad.
 
"To nisu loše pjesme, ali ona misli da im nešto fali. Još uvijek ne zna od 26 pjesama, koje da izabere. Još uvijek je u potrazi za svježim materijalom i ima puno energije", završio je tata obiteljsku ispovijest.
 
 
Iako nam nije drago čuti da je netko nezadovoljan svojim radom, ipak se nadamo da tata pretjeruje, jer prošle su pune 3 godine i željni smo novog materijala.
 
Također, nadamo se kako tata slavne barbadoške ljepotice neće postati kao onaj Beyoncein, koji hoda okolo i otkriva prljave privatne detalje, zbog malo medijske pažnje i džeparca.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.