Rivalstvo među sestrama? I Bella Hadid na naslovnici Voguea s navodnim dečkom

Foto: Instagram

GIGI HADID i Zayn Malik u kolovozu su po prvi puta zajedno krasili naslovnicu prestižnog časopisa Vogue.

To nije bio prvi put da su golupčići krasili stranice spomenutog časopisa, no to je bila prva njihova naslovnica pa nije ni čudo da je izazvala brojne reakcije. Razlog tomu jest činjenica da ljubavni parovi nisu uobičajeni na modnim naslovnicama, posebno ne na ovoj, a zadnje koje se sjećamo jest ona Kim Kardashian i Kanyea Westa iz davne 2014. godine.

Tada su neki komentirali kako Vogue nije časopis koji se bavi ljubavnim vezama, već modom, ali čini se da modna Biblija ne misli tako. Na jednoj od novih naslovnica ponovno se nalazi navodni par o kojem se šuška posljednjih mjeseci u šoubiz svijetu, iako je dotična oštro opovrgnula glasine da se radi o vezi.

Radi se o 20-godišnjoj sestri Gigi Hadid, Belli, te manekenu Jordanu Barrettu koji je na glasu kao "zločesti dečko" modnog svijeta, o čemu smo vam već pisali.

Radi se o naslovnici australskog Voguea na kojoj Jordan ima raskopčanu košulju i pokazuje savršeno isklesani torzo, dok je Bella omotala svoje duge noge oko njega pa nema sumnje što se htjelo postići fotkom.

I ova je naslovnica izazvala brojne komentare, a svakako najglasniji su oni da je Bella iskopirala stariju sestru. Mirišemo li neko rivalstvo?

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.