Ruževi Kylie Jenner još se mogu kupiti samo na eBay-u po vrtoglavo visokim cijenama

Foto: Instagram, Splash

NISMO ni sumnjale u ovakav razvoj događaja.

Jučer smo te obavijestile o tome kako slavna Kylie Jenner napokon izbacuje liniju ruževa, sjajila i olovaka za usne, u tri prekrasne nude nijanse, koje smo odmah poželjele imati u svojim kozmetičkim torbicama.
 
Dok si ti spavala, proizvodi su se mogli kupiti putem internet stranice LipKitByKylie.com, po cijeni od 29 dolara (37 dolara s uključenim shippingom), a planuli su u svega nekoliko minuta, kako izvještava Daily Mail.
 
 
No, prije nego počneš očajavati što nisi uspjela nabaviti slavni ruž, imamo utješne vijesti.
 
Kolekcija se još može kupiti na slavnom eBay-u, no po puno većim cijenama, a govorimo o minimalnoj cijeni od otprilike 100 dolara po proizvodu. Najveća koju smo primijetile je nevjerojatnih 255 dolara, a to se radi o najpopularnijim nijansama, Dolce K i Candy K, koje su prve rasprodane.
 
True Brown K, koja je najmanje popularna nijansa, može se trenutno kupiti za najmanju cijenu od 68 dolara.
 
 
LipKit linija bila je u izradi pune 2 godine, a Kylie se odmah zahvalila fanovima na Instagramu te ljudima, koji su radili na liniji, rekavši kako je ovo ostvarenje njezinih snova.
 
Osvrnula se i na bijesne fanove, koji su je prozvali zbog pada stranice i ostalih tehničkih problema, no mlađahna Jennerica samo je kratko zamolila za strpljenje.
 
 
Nadamo se da će uskoro biti još prilika za kupnju.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.