Samt se proširio s hlača na odijela i iako to niste očekivali, ona izgledaju savršeno

Foto: Splash, Instagram

TREND koji nas je posebno iznenadio ove sezone bile su hlače od samta.
 
Iako smo ih svi nosili u djetinjstvu, s vremenom su potpuno pale u zaborav, sve do ove zime kada su odjednom preplavile dućane, ulice, Instagram... 
 
 
Samtene hlače zaludjele su modni svijet u vrlo kratkom roku, što i nije toliko čudno s obzirom na to da su toplije od bilo kojih drugih hlača, a brendovi su se potrudili i podariti im svjež te moderan izgled. Očekivano, trend se sada preselio i na ženska odijela koja izgledaju iznenađujuće dobro. 
 
 
Žuto samteno odijelo sinoć je na koktel zabavi dizajnera Stuarta Weitzmana u New Yorku nosila manekenka i TV ličnost Nicole Williams, koja je javnosti najpoznatija iz prve sezone reality showa WAGS na E! kanalu, čije su zvijezde žene i djevojke profesionalnih sportaša. Atraktivna crnka ispod odijela nije nosila grudnjak, a izabrala ja i izrazito laskav model sakoa s vrpcom u struku. 
 
Ženska odijela posljednjih nekoliko godina ne silaze s modnog trona, a iz sezone u sezonu dobivaju nova neodoljiva izdanja pa su tako u 2018. bila na samtanom makeoveru. U jednom takvom odijelu već nas je prije oduševila i Jelena Veljača, čije odlično izdanje možete pogledati OVDJE.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.