Sapunica se nastavlja: Chris Brown novom pjesmom poručio bivšoj kako mu je žao za varanje

Foto: Instagram, Splash News

CHRIS Brown ima novu glazbenu suradnju, od koje je zanimljivije što je njome htio poručiti.

Problematični reper, kojeg je malo smirila činjenica da sada ima očinske obaveze, nedavno je objavio remix pjesme "Back To Sleep", koji je nastao u suradnji s Usherom i Zaynom Malikom.
 
 
I dok se radi o više nego zanimljivoj suradnji, svu pažnju ipak su privukle riječi, za koje se sumnja kako su posvećene Chrisovoj bivšoj djevojci Karrueche Tran, s kojom je imao vrlo burnu vezu te brojne prekide.
 
U pjesmi tako Chris pjeva kako je već prošla godina, kako mu ona fali, kako više ne pričaju, ali da ju i on dalje voli te da mu je žao što je "šarao" okolo s Keishom i MaKaylom. 
 
U pjesmi se spominju i neke žene iz dizala, no vjerujemo kako nije potrebno dublje kopati i kako je poanta sasvim jasna.
 
 
Karrueche se još uvijek nije oglasila u vezi svega, vjerojatno zato što joj je bilo dosta skandala i svađa te svega ostalog, što je prolazila s reperom.
 
Konačno "zbogom", par je rekao nakon što se saznalo kako Chris čeka dijete s manekenkom Niajom Guzman, što je bio rezultat njihove kratke avanture.
 
A da se osveta služi hladna, Karrueche je pokazala time da izgleda bolje nego ikad pa je tako blistala na nedavno održanom NYFW-u te u noćnom provodu s najboljom prijateljicom Cristinom Milian.
 
 
"Počašćena je time da ju je Chris spomenuo u pjesmi, no još uvijek je ljuta i povrijeđena. Daje sve od sebe da ga ne nazove, iako ju njegovi fanovi mole na Instagramu da to napravi. No, ona se još nije oporavila od prekida", otkrio je nepoznati izvor.
 
Čini se kako sapunica još nije gotova...

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.