Saznale smo tko stoji iza domaćeg brenda s najzabavnijim natpisima na majicama

Foto: Instagram

PRATITE li hrvatsku modnu scenu na društvenim mrežama, na ove ste majice sigurno negdje naletjeli.

Radi se o majicama Design by Jelkra, sa zabavnim natpisima, koji će svima izmamiti veliki osmijeh na lice, i za kojima su Hrvatice poludjele, jer u trenu mogu opisati kako se osjećaju.

"Bezparito", "Pitaj jel me briga", "Najgora od sve djece", "Ne provociraj me... Izgledati će kao nesretni slučaj", "Samo ljubav i jednorozi", "Sredila se ko Jugo pred registraciju", samo su neki od natpisa, koji stoje na bijelim T-shirtovima, a nas je zanimalo tko stoji iza njih te kako je sve počelo.

1. Tko stoji iza brenda?

Iza brenda Design by Jelkra stojimo moj suprug i ja, Dolores Jelić Kravaršćan. Sam naziv brenda je nastao od skraćenice moja 2 prezimena.

2. Kada je brend započeo s radom i kako ste došli na ideju?

Brend je započeo s radom točno prije 2  godine i odmah smo krenuli vrlo aktivno s Facebook stranicom pod imenom Design by Jelkra, koja je u brzom vremenu sakupila skoro 40.000 fanova. Nakon toga smo proširili poslovanje i na Instagram. Ideja je bila dugo vremena u realizaciji i zaista volim to područje rada i uvijek sam željela ostvariti postignuća na tom području.

3. Što zapravo nudite svojim mušterijama?


Mušterije su moja snaga. Sve što oni zamisle, mogu im ostvariti. Moji kupci imaju potpuno povjerenje u mene, do te mjere da mi kažu "smisli nam ti nešto, ti si veliki kreativac i tebi u potpunosti vjerujemo". Trenutno se isključivo baziram na ženske majice.

4. Radite li i po narudžbama kupaca ili su sve samo vaše ideje?

Da, naravno radim sve što kupac poželi, a u mojoj moći je da napravim . Ako nešto nije u potpunosti izvedivo, uvijek u dogovoru prilagodimo i iskombiniramo neko rješenje. Zadovoljan kupac - zadovoljna ja!

5. Kakve su cijene i kakav je postupak naručivanja?

Cijene majica sam prilagodila svima pa su sve majice po 80 kuna. Mogu se naručiti online putem Facebook stranice ili Instagrama. Pakete šaljemo poštom i moguće je platiti i prilikom preuzimanja istoga, tako da je kupac u potpunosti siguran.

6. Otkud crpite energiju za zabavne natpise?

Dobar dio natpisa je po želji kupaca. Ostalo kako mi padne na pamet, uhvati me trenutak inspiracije vrlo često pa ta majica postane hit, a da se nisam ni nadala. Inače sam jako vesela i zabavna osoba, uvijek spremna za zezanciju, a to dokazuju i moje majice. Znamo se zezati u privatnom životu s poštapalicama #pomalo #uvikkasnim i slično pa i to prenesem na majice.

7. Kakvi su planovi?

Planovi su veliki. Prvo želim naći jedan veći prostor i zaposliti još ljudi. Zatim sam planirala otvoriti u Zagrebu neki Store, a potom i na moru, pošto imam puno mušterija iz morskih krajeva. U planu mi je da zaposlim ljude i podučim ih poslu da radimo kao jedan veliki tim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.