Seksi procjena: Saznaj kakav je u krevetu i prije nego ga skineš

TVOJ seksi šarmer može djelovati kao najbolji ljubavnik na svijetu, no svaka se žena barem jednom suočila sa velikim razočaranjem: savršen u komunikaciji - loš u krevetu. Bilo bi savršeno kada bismo mogle odmah, bez puno razmišljanja saznati kakav je tip u krevetu, a stručnjaci za govor tijela kažu da je to itekako moguće: potrebno je samo gledati kako se drži.

Način na koji jede

Jede li tvoj muškarac brzo kao da će mu netko uzeti hranu, ili pak provodi sate režući komadiće hrane i troši godine na žvakanje? Način na koji se hrani pokazuje i način na koji vodi ljubav, a ima nekoliko tipova. Pohlepni žderonja koji guta svaki zalogaj bez da ga prožvače biti će sličnog raspoloženja i pod plahtama, a sve će htjeti obaviti što brže, vjerojatno kako bi opet nešto pojeo. Tip koji jede polako i čuva najbolje komade za kraj zna uživati, a često prakticira odgođeno zadovoljstvo. U krevetu će postupati slično, pa od ovog tipa očekuj predigru i senzualan seks, bez puno žurbe. Izbirljivi tip koji komplicira oko hrane biti će takav i pod plahtama, pa od takvog očekuj točno specificirani slijed radnji koje moraju biti izvršene baš kako on želi, inače bi mogao imati ispad.

Način na koji priča

Muškarci s dubokim glasom uvijek su privlačniji ženama, jer se duboki glas povezuje sa seksualnim uzbuđenjem. Muškarac koji je uzbuđen imati će dublji glas, a disanje će biti usporeno, pa će tako oni sa škripavim sitnim glasićima djelovati manje muževno. Muškarac koji priča brzo i bez ritma takav će biti i u krevetu, a nedostatak ritma mogao bi biti problematičan kada je riječ o vođenju ljubavi. Muškarac koji stalno zaboravlja što je htio reći i djeluje nekoncentrirano mogao bi imati problema s preuranjenom ejakulacijom, kažu stručnjaci. Onaj koji priča strastveno i sigurno biti će takav i u krevetu, jer to odaje samopouzdanje i dobar osjećaj za komunikaciju.

Način na koji se ljubi


Preko poljupca možeš saznati mnogo toga o njegovim seksualnim sposobnostima, a francuski poljubac to najbolje pokazuje. Način na koji radi jezikom jako je važan jer pokazuje kakav je u oralnim vještinama, te jeste li kompatibilni. Poljubac s tipom čiji ti stil ljubljenja ne odgovara tek je uvod u potencijalno loš seks, pa obrati pozornost na to. Tip koji preuzima inicijativu u poljupcu to će raditi i u krevetu, a najbolje je da je nešto malo dominantniji od tebe, jer to znači da će uvijek znati što napraviti. Zvukovi koji izlaze iz njegovih usta dok se ljubite trebali bi biti prigušeni i seksi, a nikako nalik skvičanju vjeverica. Zubi koji se sudaraju znak su loše kompatibilnosti, pa biste mogli imati problema u krevetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.