Selena nije zadovoljna Justinovim avanturama: Nije normalno da spava s pola klana Kardashian/Jenner!

Foto: Splash

NAVODNA nova romansa između 21-godišnjeg Justina Biebera i 36-godišnje Kourtney Kardashian izazvala je negodovanje javnosti, a navodno i osoba bliskih pjevaču i reality zvijezdi.

Prisjetimo se, u posljednjih nekoliko dana, Kourtney i Justin sve se više druže, pogotovo u noćnim satima, no još ih nitko nije snimio kako se ljube ili drže za ruke.



S obzirom na to da se Bieber povezivao i s Kylie i s Kendall Jenner, po stranim medijima se piše kako sestre Jenner misle da je suludo što se Kourtney našla u situaciji u kojoj se šuška o njezinoj vezi s Bieberom.

"Misle da je ludo što se Kourtney spojila s njihovim bivšim. Kendall je prošle godine bila s njim. Osjeća se izdano", navodi Hollywood Reporter.



Nagađanja o vezi između Kourtney i Biebera nikako se nisu svidjela ni Seleni Gomez, Justinovoj bivšoj curi, navodi Touch Weekly koji je od izvora bliskog pjevačici doznao kako je izjavila da je "bolesno da Justin spava s tolikim ljudima iz iste obitelji".



Neki izvori kažu i kako je Selena, nakon objave prve fotke na kojoj su Kourtney i Justin zajedno, ljutito nazvala reality zvijezdu i očitala joj bukvicu.

Kako god bilo, Justinova veza s Kourtney nikad nije potvrđena, baš kao ni ona s Kylie ili s Kendall, a o Kardashianima i Bieberu opet se piše u svim medijima.

Sve nam to miriši na još jednu dobru PR priču...

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.