Sexy zločinac Jamie Dornan se vraća: Kad počinje i kako će izgledati 3. sezona serije "The Fall"

Foto: BBC

JAMIE Dornan, jedan od najpoželjnijih muških glumaca današnjice, napokon se vraća i na male ekrane.

Nakon pauze u kojoj je snimio film "50 Shades Darker", a njegova kolegica Gillian Anderson nove epizode "X-Filesa", ekipa serije "The Fall" ponovno se okupila i počela raditi na 3. sezoni!

Prisjetimo se, u seriji "The Fall", Jamie glumi seksualnog manijaka i serijskog ubojicu koji se skriva iza života uzornog supruga i oca te savjetnika u svojoj zajednici.



Jezivi, no iznimno inteligentni Paul Spector kojeg glumi Jamie, ubija žene ne ostavljajući tragove, a počinje mu gorjeti pod petama kad mu se na putu nađe inspektorica Stella Gibson (Gillian Anderson) s kojom započinje opasnu igru.

Nove epizode upravo se snimaju u Belfastu, a na scenu se vraćaju svi vodeći glumci iz prve dvije sezone - Paulova supruga Sally Ann i djeca, Katie Benedetto, tinejdžerica koja je opsjednuta ovim opasnim ubojicom, Stelling kolega Jim Burns...

U novim epizodama vidjet ćemo je li Paul preživio i hoće li napokon zbog svih svojih zločina završiti u zatvoru te kako će to podnijeti njegova obitelj.

Nove epizode gledat ćemo već krajem godine, izvještava "Digital Spy", no za vas imamo lošu vijest - očekuje nas samo 5 epizoda koje će najvjerojatnije označiti i sam kraj serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.