Slavne dame imaju novu omiljenu pozu za dugačke i vitke noge na fotkama

Foto: Instagram

INSTAGRAM je od svoje pojave izrodio gomilu trendova koji se, osim mode i ljepote, često tiču i poziranja.

Početkom ljeta najpopularnija poza je bila "Barbie stopala" koja, kako joj i samo ime govori, oponaša položaj stopala popularne lutkice i čini noge na fotkama naizgled vitkijima i dužima. Više o njoj možete čitati OVDJE, no sada je Instagram preplavila druga poza, koja također ima jednako laskavi efekt na noge, ali i ostatak vašeg tijela.

Riječ je o takozvanoj "beba žirafa" pozi koju je osmislila modna influencerica Eva Chen, a već su je testirale brojne slavne dame poput Belle Hadid, Emily Ratajkowski i Mirande Kerr.

Kreatorica ove laskave poze koja je zaludjela Instagram na svojem ju je profilu i detaljno objasnila te je otkrila i sve njene prednosti.

"Izbacite jednu nogu prema naprijed te se oslonite samo na prste stražnje noge, kao da ćete upravo zakoračiti. Stražnjicu izbacite unatrag i fotkajte se ravno", napisala je ispod objave na kojoj je i pokazala kako bi trebala izgledati poza te je otkrila da ćete tako na fotkama izgledati vitkije, a vaše noge puno duže i tanje.

Pozu je usporedila s hodom bebe žirafe, pa je tako i stekla svoj popularni naziv, a da je riječ o novom velikom hitu, dokazuju fotke brojnih "it" djevojaka s Instagrama koje su je isprobale. 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.