Slavne dame su na Zlatnim globusima jednaku frizuru stilizirale na šest načina

Foto: EPA-EFE

FRIZURA koja je obilježila nekoliko posljednjih godina proteklog desetljeća nastavlja svoju dominaciju i u 2020. godini.

Riječ je, naravno, o bob frizuri, koja uporno ne izlazi iz mode jer, osim što pristaje svima, iznenađujuće je svestrana, u što su nas uvjerile i slavne dame na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa.

Od savršeno zalizane Reese Witherspoon do glamurozne Michelle Williams, poznate ljepotice pokazale su čak šest različitih načina stiliziranja boba koji će vam sigurno poslužiti kao inspiracija da se ove godine i vi odvažite na ovu hit frizuru.

Reese Witherspoon

Glumica je napravila razdjeljak u stranu, zalizala kosu i zataknula je iza ušiju. Jednostavno, efektno i idealno za dane kada ne stignete oprati kosu!

Lucy Boynton

Zvijezda Bohemian Rhapsodyja je pokazala da i raščupani bob može izgledati glamurozno ako mu samo dodate neku efektnu ukosnicu, a i ona je kosu odlučila zataknuti iza ušiju.

Naomi Watts

Dramatični razdjeljak i nježne lokne Naomi Watts su osigurale dozu glamura starog Hollywooda.

Greta Gerwig

Redateljica je napravila razdjeljak po sredini, popeglala kosu i zataknula je iza ušiju. Postoji li jednostavnija i brža frizura od ove? 

Kerry Washington

Savršeno isfeniran bob s dramatičnim razdjeljkom jamči zavodljiv i glamurozan izgled što je lijepa glumica i dokazala.

Michelle Williams

Glumica nas je svojim savršeno stiliziranim loknama vratila u zlatno doba Hollywooda, kada je glamur bio imperativ na crvenom tepihu.

Pssst! Što su slavne dame nosile na dodjeli Zlatnih globusa pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.