Slavni DJ vratio se curi koju je 2015. godine ostavio zbog Taylor Swift

Foto: Getty, Instagram

PAR je bio zajedno 7 mjeseci tijekom 2014. i 2015. godine.

O DJ-u i producentu Calvinu Harrisu dugo nismo čuli ništa, i to još od prekida s pjevačicom Taylor Swift nakon godinu dana ljubavi sredinom 2016. godine.

A čini se kako Calvin ponovno ljubi i to bivšu djevojku, manekenku Aariku Wolf s kojom posljednjih dana uživa na jahti u meksičkom Cabu.

DJ i 10 godina mlađa ljepotica uživali su sunčajući se te u vožnji skuterom, a osmijesi na njihovim licima dokazivali su da je par napokon pronašao "zajednički jezik".

Naime, u ljeto 2017. godine par je obnovio vezu no ponovno je prekinuo, a ne zna se kada su svojoj ljubavi odlučili dati treću šansu. Manekenka navodno i živi u njegovoj luksuznoj vili na holivudskim brdima.

Podsjetimo, par se upoznao na setu njegova spota za pjesmu "Blame", no nekoliko mjeseci kasnije Calvin je viđen u flertu s Taylor, zbog koje je navodno i ostavio manekenku.

No ni ta veza nije potrajala, a ubrzo nakon prekida Taylor se 3 mjeseca tješila britanskim glumcem Tomom Hiddlestonom koji ju je ostavio nakon što su mu agenti objasnili kako mu tako javna veza šteti karijeri.



"Oboje vjeruju kako ovoga puta udaljenost i njegov prenatrpani raspored neće biti problem", otkrio je izvor blizak novom-starom paru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.