Sportski gore, izazovno dolje: Indira i Antonija složile gotovo jednak stajling

Foto: Instagram

ČINI se da su se u novoj godini poznate Hrvatice odlučile odvažiti na jedan od najrizičnijih trendova koji je obilježio proteklo desetljeće.

Radi se o trendu sportske elegancije, odnosno o kombiniranju tipičnih sportskih komada s elegantnim krpicama, a školski primjer ovog trenda uočili smo nedavno i na zagrebačkoj špici. Sada su se svojim sportsko-elegantnim stajlinzima na Instagramu pohvalile voditeljica Antonija Stupar Jurkin i pjevačica Indira Levak koje su složile gotovo jednake kombinacije.

Antonija je iskombinirala sportsku majicu s kapuljačom i kožnu mini suknju, oboje u istoj nijansi zelene koja je trenutno pravi hit i među svjetskim fashionisticama. Stajling je upotpunila visokim bijelim čizmama koje su se ove zime vratile u modu iz šezdesetih godina prošlog stoljeća. 

Otprilike u isto vrijeme je i Indira na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u sivoj dukserici i plisiranoj mini suknji iste boje te također na nogama ima visoke bijele čizme, samo s tanjom potpeticom od Antonijinih.

Obje su potvrdile da ova naoko nespojiva kombinacija zapravo izgleda jako dobro, no zanima nas tko je ipak, po vašem mišljenju, bolje savladao ovaj trend. Odgovorite nam u anketi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.