Stala u obranu kolegica: Ariana Grande javno se obračunala s poznatim novinarom

Foto: EPA-EFE

ARIANA uvijek stoji iza svojih riječi i stavova. 

A čini se kako je to naslijedila od majke. Naime, poznati britanski novinar Piers Morgan odlučio je javno prozvati grupu pjevačica Little Mix da su kopirale vizual druge ženske grupe Dixie Chicks, koje su 2003. objavile sličnu naslovnicu albuma. 

U svojoj objavi napisao je: "Hej, Little Mix, kad ćete priznati da ste ukrale ideju Dixie Chicks cura?"

Nakon što je vidjela nekoliko uzastopnih prozivki od strane Morgana, najprije je odlučila reagirati Arianina majka Joan. 

"Ozbiljno, što je s tobom, Pierse Morgane? Zar te majka nije naučila da ako nemaš nešto lijepo za reći, da ne kažeš ništa! Jučer si napao Ellen DeGeneres što je sramotno, ona je anđeo. Danas napadaš Little Mix, jesi li ikada čuo za poštovanje? I.., ma nije važno.", napisala je Joan Grande referirajući se pritom i na njegovu prozivku voditeljice Ellen DeGeneres koju je Morgan prozvao za komentiranje golih muških tijela iako je Ellen javno deklarirana lezbijka. 

Morgan je, poznat po svojoj kontroverznosti, odlučio odgovoriti Joan i napisao: "Bok, Joan, mene je majka naučila da kažem što mislim i da se nikada ne ustručavam jasno izraziti svoje mišljenje. Ellen je dvolična, a što se tiče Little Mixa, volio bih da koriste svoj talent kako bi prodale svoju glazbu, a ne gola tijela. Kao što to radi i tvoja vlastita kći..." 

Nakon što je Morgan u cijelu priču odlučio uvući i samu Arianu, pjevačica se odmah oglasila s riječima: "Ellen je nevjerojatno dobro ljudsko biće. A ja koristim svoj talent i svoju seksualnost neprestano jer sam tako odabrala. Žene mogu biti i seksualne i talentirane. Gole i dostojanstvene. To je NAŠ izbor. I nastavit ćemo se boriti sve dok ljudi to ne budu razumjeli. Uz dužno poštovanje - hvala, sljedeći." 

U svojoj drugoj objavi Ariana je dodala: "Nastaviti se boriti, Little Mix! Vaše sestre drže vašu stranu!"

Naravno, kako to obično biva s Piersom Morganom, priča tu nije stala i prepirka se nastavila, ali nitko nije došao ni do kakvog zaključka, nego su svi nastavili držati svoju stranu; neki opravdano, a neki iz čiste ogorčenosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.