Što tvoja seksualna maštarija govori o tebi

ŽENE maštaju o čokoladi, maštaju o cipelama, torbama i savršenim muškarcima, no nerijetko imaju i zločeste seksualne maštarije o kojima rijetko progovara na glas, no koje ipak postoje. Bez obzira na to što većina žena svoje maštarije nikad ne pretvori u stvarnost, psiholozi kažu da one često mogu otkriti dosta o osobi koja ih sanja. Pogledaj što tvoja maštarija govori o tebi.

Seks na brzaka

Maštaš o prezgodnom tipu kojeg upoznaješ u klubu, i s kojim se nakon flerta i nekoliko seksi pogleda, na brzinu poseksaš negdje iza kluba? Uz to, sanjaš da si u toj situaciji ti ta koja dominira i određuje pravila igre, odnosno, maštaš o divljem seksu bez emocija. Ti si žena koja je u stvarnom životu jako emotivna, ali zato u svojim fantazijama odlaziš u svijet neobaveznog seksa kako bi dobila poštovanje za koje osjećaš da ga ne dobivaš dovoljno u stvarnom životu.

Kako maštariju pretvoriti u djelo: Kad tvoj frajer najmanje očekuje, iznenadi ga nekim divljim i dominantnim seksom. Neka on bude iznenadan, vatren i zločest. Ti odigraj glavnu ulogu, ako treba čak mu sveži ruke maramom. To će zadovoljiti lavicu u tebi, a vjeruj nam, i tvoj dečko će biti oduševljen kad upozna tvoju "vatrenu stranu".

Želiš da te gledaju


Sanjaš o tome kako te treća osoba promatra dok vodiš ljubav, a uz to se i ta osoba napali? Ili jednostavno u snovima uživaš u seksu u kojem ti uživaš s frajerom kojega voliš dok oko vas prolazi gomila ljudi. Ti si osoba koja je prirodno sklona egzibicionizmu, no osjećaš se sputanom zbog okoline u kojoj živiš.

Kako maštariju pretvoriti u djelo: Ako si u vezi, svoju fantaziju podjeli s partnerom što će ga dodatno napaliti prilikom seksa, a ako ste dovoljno hrabri, pokušajte se poseksati na javnom mjestu - primjerice u WC-u neke bučne diskoteke. Ukoliko si solo zavedi zgodnog konobara, nepoznatog tipa u kafiću ili nekoga koga već dugo želiš, ali neka to bude kratko i slatko.

Maštaš o grubom seksu


Sanjaš o seksu u kojem si podčinjena, ili pak o seksu u kojem će frajer s tobom voditi ljubav dok ti spavaš, a pritom će biti pomalo grub? Ti si osoba kojoj nedostaje samopouzdanja i nisi spremna za preuzimanje inicijative u krevetu. Ta osobina se provlači i van kreveta - u svim odnosima tražiš osobu koja će biti dominantna.

Kako maštariju pretvoriti u djelo: Ukoliko želiš ispuniti svoju maštariju podijeli je s partnerom, no kada ti je ispuni vodi računa o tome da se možeš  osjećati ili jako dobro, ili jako loše jer ti ovakav postupak može spustiti samopouzdanje.

Promatranje para kojeg poznaješ


Maštaš o seksu u kojem sa sigurne udaljenosti promatraš svoju frendicu dok vodi ljubav sa svojim dečkom?  Osim što si poprilično znatiželjna, ovakva maštarija znači da si zavidna te da u prijateljici promatraš konkurenciju.

Kako maštariju pretvoriti u djelo: Nikako. Stručnjaci kažu ova maštarija ima više veze sa samopouzdanjem nego sa seksualnošću, pa radije poradi na jačanju svojih vrlina i obuzdavanju ljubomore i zavisti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.