Suknja koja je prošlo ljeto zaludila fashionistice sada je još veći hit

Foto: Instagram

IAKO smo navikli da modni trendovi brzo padaju u zaborav, neki ipak uspijevaju opstati nekoliko sezona.

A upravo jedan takav primjer je suknja koja je još prošlog ljeta zaludila modni svijet i koja je ovog proljeća postala još veći hit. Ako pratite modu, onda će vam odmah biti poznata, a moguće je da čak i imate u ormaru. 

Radi se o svilenkastoj slip suknji midi dužine i leopard uzorka australskog brenda Realisation Par koja je pokrenula trend i u međuvremenu dobila još hrpu povoljnijih kopija jer je njena cijena 825 dolara.

 

High-street brendovi prepoznali su da se radi o hit komadu pa su ovog proljeća popunili police sličnim modelima suknji, ali po cijenama za svačiji džep i sada je puno lakše popratiti ovaj trend, zbog čega nas i ne iznenađuje njegova povećana popularnost.

 

A prednosti ovog hit komada su brojne: osim što će vam ovog proljeća, ali i na ljeto, osigurati sve stilske bodove, zbog dužine prolazi u raznim prilikama, od ležernih preko poslovnih do svečanih, a influencerice s Instagrama uvjerile su nas i da se lako uklapa u različite stilove te da svojim uzorkom podiže baš svaku kombinaciju.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.