Supruga "civilka" Matta Damona bila je glavna zvijezda na crvenom tepihu u Veneciji

Foto: Getty, Splash

MATT Damon i njegova supruga Luciana Barroso rijetka su pojava na crvenom tepihu.
 
Baš su zato, kada god osvanu na nekom događaju, uvijek u centru pažnje. No kada su se prošetali crvenim tepihom na otvorenju 74. filmskog festivala u Veneciji, glumac je pao u drugi plan, a sve oči bile su uprte na njegovu prekrasnu suprugu. 
 
 
Luciana je zasjenila sve prisutne u dugačkoj, crvenoj, poluprozirnoj haljini s dubokim dekolteom i lancima koju je upotpunila zlatnom clutch torbicom i naušnicama u istoj boji. 41-godišnja Argentinka predstavila je i novu frizuru, a stepenasti bob podario joj je mladenački look. 
 
 
Matt i Luciana jedan su od najdugovječnijih holivudskih parova, a imaju i zanimljivu ljubavnu priču. U braku su već 12 godina i zajedno imaju četvero djece, no ovdje se baš nikako ne radi o tipičnom holivudskom paru. 
 
Matt je Lucianu upoznao 2002. godine, u baru u Miamiju, gdje je ona radila kao konobarica. Bila je to ljubav na prvi pogled i otad su nerazdvojni.
 
 
"Primijetio sam je u gužvi, na drugoj strani prostorije i odmah se zaljubio," ispričao je jednom prilikom Matt. 
 
Iako nije glumica, atraktivna Luciana redovito je u središtu pozornosti gdje god da se pojavi, a Matt je u brojnim intervjuima istaknuo da je sretan što se zaljubio u "civilku".
 
 
"Kada su obje osobe u braku javne ličnosti, onda se medijski pritisak udvostručuje i odjednom svi žele biti u vašoj spavaćoj sobi", smatra glumac koji cijelu karijeru uspješno skriva svoj privatni život od javnosti.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.