Svi pričaju o njemu: Tekući puder koji je zaludio žene diljem svijeta

Foto: Instagram

PUDER koji obećava savršeno prekrivanje, a istovremeno ostavlja dojam prirodnog izgleda kože, zvuči kao znanstvena fantastika, no izgleda da je stvaran.
 
Internet ovih dana ne prestaje brujiti o Natural Radiant Longwear tekućem puderu francuske kozmetičke tvrtke NARS koji je u rekordnom roku postao univerzalno popularan. Prema prvim recenzijama beauty blogerica već možemo i sa sigurnošću reći kako se radi o puderu o kojem će se mnogo pričati u 2018. godini.
 
 
No po čemu je ovaj puder toliko poseban? Za početak, brend ističe kako ovaj puder na licu izgleda bolje sa svakim satom nošenja, a njegova postojanost se mjeri i do 16 sati. Riječ je o laganoj formuli koja istovremeno obećava maksimalnu pokrivenost i to bez korištenja korektora, a na koži djeluje prirodno, kao kad nosite toniranu kremu.
 
 
Dodatni bonus je i širok spektar nijansi, njih čak 33 pa ćete lako naći onu koja vam savršeno odgovara. Ipak, Hrvaticama je to malo otežano, jer ovaj brend još uvijek nije dostupan na policama naših trgovina, i puder za sada možete naručiti samo online po cijeni od 45 eura, odnosno 335 kuna.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.