Svima nam je promakao ovaj detalj na torbici Selene Gomez s Met Gale

Foto: Getty, Instagram
 
O najvećem modnom događaju godine, uvijek se bruji i danima nakon njegova održavanja. U moru odvažnih modnih kombinacija na Met Gali dorađenih do najsitnijih detalja, većina njih nam lako promakne na prvi pogled, baš poput ovog na torbici Selene Gomez.
 
 
Pjevačica, kojoj je ovo bio i prvi crveni tepih s novim dečkom The Weekndom, blistala je u kreaciji američkog brenda Coach, čije je zaštitno lice postala krajem prošle godine, a nosila je i njihove modne dodatke. Ovo je i prvi put da je brend dizajnirao večernju haljinu po mjeri, no ono čime su (naknadno) privukli našu pažnju je detalj koji su dodali na torbicu pjevačice, a otkrili su ga na svom Instagramu. 
 
 
Naime, Selena je još 2014. godine na desnoj lopatici tetovirala "love yourself first" (najprije voli sebe) na arapskom, a Coach je odlučio na torbici ispisati engleski prijevod tetovaže.
 
 
Selena je tako uskladila tetovažu s torbicom koja je također bila ukrašena zlatnim ručkama i suptilnim printom. Šuška se i kako je dodatak nastao u suradnji pjevačice s brendom, jer je u njenom ugovoru s Coachom stajalo kako će sudjelovati u kreiranju jednog komada.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.