Tamara Ecclestone ponovno razbjesnila svijet svojom razmaženošću

Foto: REX, Instagram

BOGATA nasljednica ponovno se ponaša kao prava razmažena diva.
 
32-godišnja Tamara Ecclestone ponovno se našla u središtu skandala, nakon što je organizirala dobrotvornu zabavu u britanskoj prijestolnici, na kojoj je obećala prodati čak 1000 dizajnerskih komada odjeće iz svog ormara.
 
 
Sav prikupljen prihod donirao bi se londonskoj bolnici "Great Ormond Street", a posljednjih dana baš svi su hvalili ovaj pothvat bogatašice, o kojoj se često pričalo kako je umišljena i razmažena, iako je tvrdila kako ju je majčinstvo u potpunosti promijenilo.
 
 
No, Tamara na kraju nije ispunila svoje obećanje, a kako se šuška, kći šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, na zabavi se zadržala svega sat vremena, a donirala je mizernih 65 komada odjeće. Uz to, Tamara je okupljenima trebala održati kratki govor dobrodošlice, gdje je postavljen i raskošni stol s hranom, no na kraju ni to nije odradila.
 
 
Navodno se bogatašici nije svidjela organizacija pa se glavnima i odgovornima odlučila osvetiti na način da nije htjela razgovarati s gostima. Da stvar bude još gora, sa zabave je otišla bez pozdrava, a na izlazu je srušila i lutku na kojoj je bila izložena odjeća, koja se prodavala te organizatorima nikada nije objasnila što se dogodilo s ostatkom odjeće, koju je trebala donirati.
 
 
Njezin glasnogovornik sve je optužbe odlučno odbacio, dok se smeđokosa ljepotica još uvijek nije oglasila u vezi svega. "Jako smo razočarani što je jedna dobrotvorna zabava okaljana ovakvim lažima", zaključili su iz njezinog tima.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.