Tatjana Dragović potvrdila veliki jesenski trend oko kojeg se lome koplja

POSTOJE neki trendovi koji nikada potpuno ne izlaze iz mode. Uvijek vrebaju iz prikrajka i čuvaju svoje mjesto u ormarima onih najupornijih, modnih tradicionalista. Upravo je to stvar i s kaubojskim čizmama.

No iako ih njihove ljubiteljice nose bez obzira na trendove, posljednjih godina imamo ih priliku vidjeti i u kolekcijama svih poznatih dizajnerskih kuća, a sve su popularnije i među slavnim damama, kako stranima tako i domaćima. 

Antonija Blaće ih je nedavno uklopila u odličan outfit, savršen za promjenjive jesenske dane, a Iva Radić je dokazala da kaubojke možete nositi i usred ljeta. Ipak, najdalje je otišla Jelena Rozga koja ih je odlučila kombinirati na potpuno neočekivan način.

No nije im odoljela ni bivša manekenka, Tatjana Dragović, koja je odabrala klasičan model obogaćen upečatljivim detaljima.

Kombinirala ih je uz kratku lepršavu haljinu u crnoj boji te je potvrdila da i u minimalističkom stajlingu oduzima dah. Haljina ukrašena čipkom i pomponima istaknula je njezine vitke noge te manekensku liniju kojom se i dalje može pohvaliti.

Njenim stajlingom oduševili su se i brojni pratitelji pa komplimenata nije nedostajalo.

"Za tebe je vrijeme stalo", poručio joj je jedan od njih, a s njim se složila i druga obožavateljica koja je zaključila da bivša manekenka izgleda poput "vječne djevojčice".

"Pravo osvježenje", komentirao je treći, dok je Bojana Gregorić Vejzović emotikonima jasno dala do znanja da je Tatjana "prava maca".

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.