Tko je "zločesti dečko" koji je uhvaćen u krevetu s Bellom Hadid?

Foto: Instagram

O NJEMU danas pričaju baš svi.
 
Nakon što su golišave slike manekenke Belle Hadid i njezinog kolege Jordana Barretta, iz spavaće sobe njezinog stana u New Yorku, danas obišle svijet, odmah se počelo šuškati kako modni svijet ima novi vrući par.
 
 
No, slavna manekenka inzistira na tome kako joj je Jordan "kao brat" te kako tu nema ničeg više. Kako god bilo, Jordan je danas glavna vijest žutih stranica, a dotičnog opravdano zovu "zločestim dečkom" manekenskog svijeta.
 
 
On ima tek 20 godina, jedan je od najtraženijih australskih manekena, a njegov je otac osuđeni krijumčar droge Adrian Barrett. Plavokosi ljepotan otkriven je s 13 godina, nakon što je uhvaćen u krađi pazite sad, šibica, u jednom dućanu, 2010. godine.
 
Tada mu je prišao lovac na talente poznate internacionalne modne agencije IMG, s kojom je potpisao ugovor 2015.
 
 
Slava mu je donijela navodno i brojne ljepotice u krevet, među kojima su Kate Moss, Naomi Campbell, Paris Hilton i Hailey Baldwin, koja je inače bliska Bellina prijateljica.
 
 
Možda mu je u tome pomogla i činjenica da ga nazivaju "Leonardom DiCaprijom u mlađim danima", a tom pogledu niti jedna ne bi odoljela. "U početku sam se rugao modi, svi smo se. Neka odjeća je samo za smijanje, no ne shvaćam ništa ozbiljno i odlično se zabavljam", jednom je prilikom otkrio.
 
 
Iako izaziva veliku pozornost, mnogi smatraju kako bi njegova karijera uskoro mogla i završiti, ako ne uspori. Naime, mnogim dizajnerima, urednicima i ostalim važnim ljudima u modnom svijetu itekako smeta njegovo tulumarenje, što nimalo ne čudi.
 
 
Tako se plavokosi ljepotan često nalazi na žutim stranicama, jer zna partijati i nekoliko dana zaredom, zabavljajući se s raznim poznatim i manje poznatim ljepoticama.
 
 
A koliko će mu modni svijet to tolerirati, ostaje nam vidjeti. Kako god bilo, nakon Belle, svi znaju za njegovo ime.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.