To je doista fantastično: Izašao prvi trailer za film "Absolutely Fabulous"

Foto: Screenshot Youtube, Giphy

TRAILER je napokon vani.

Još u listopadu prošle godine obavijestile smo te kako je krenulo snimanje filma "Absolutely Fabulous: The Movie", prema istoimenoj britanskoj seriji, koja se prikazivala u razdoblju od 1992. pa sve do 2012. godine.
 
Glavne glumice, Jennifer Saunders i Joanna Lumley, i dalje žive glamuroznim životom, no nakon što ih okrive za veliki incident na jednoj zabavi, nađu se u centru medijske oluje te ih počnu proganjati paparazzi. Najbolje prijateljice tada bez novaca bježe na francusku rivijeru, kako bi se spasile i tu kreću njihove avanture.
 
Britanska komedija u kinima će zaigrati u srpnju ove godine, a film će biti prepun poznatih lica s modne, glazbene i filmske scene.
 
 
Tako će se u cameo ulogama naći manekenke Kate Moss i Cara Delevingne, pjevačica Emma Bunton iz popularne grupe "Spice Girls", dizajner Jean Paul Gaultier, ali navodno i sveprisutna Kim Kardashian te član grupe One Direction, Harry Styles.
 
Iako trailer, u trajanju od nešto manje od minutu, ne otkriva ništa više o samoj radnji filma, čini se kako ćemo uživati u brojnim luksuznim destinacijama, mladim i zgodnim frajerima te koktelima. No, raspoloženje je takvo da jedva čekamo vidjeti nove avanture dvije legendarne prijateljice.
 
Za sve one koji nisu pratili seriju, prevedenu na hrvatski kao "Pa to je fantastično!", njezina se radnja vrti oko dvije raskalašene prijateljice u srednjim godinama iz modne industrije u njihovim životnim avanturama, koje su nas znale nasmijati do suza, a vjerujemo kako će tako biti i s filmom.
 
Ipak su to Patsy i Edina!

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.