Točka na i: U salonu "Šminkeraj" Ana-Maria Čutura odabrala frizuru, šminku i manikuru za glamurozni izgled

Foto: Josipa Uzelac,  Privatna fotografija

NAKON izbora ELFS haljine i cipelica "Shoe Box", na red je došlo i isprobavanje detalja koji čine kompletni look za maturalnu večer.

S našom 9. Indexovom Kraljicom maturalne večeri, Ana-Mariom Čuturom, zaputili smo se u "Šminkeraj" u Radničkoj1, gdje su nas dočekale beauty stručnjakinje, spremne da našu maturanticu pretvore u pravu divu.

Ana-Maria, simpatična i marljiva maturantica iz Petrinje, koja je završila Ekonomsku školu u Sisku, već je imala predožbu o tome kakvu frizuru želi pa smo prvo krenuli s tim dijelom ove zabavne avanture.

Nakon frizure, koja je ispala savršeno, na red je stigla i šminka koju je Ana-Maria odlučila prepustiti vještim rukama vizažistice Inge Marić.

Naglašeno sjenilo i tuš, fantastično su istaknuli lijepe, tamne oči naše maturantice, dok je ionako duge trepavice, vizažistica ipak odlučila upotpuniti umjetnim trepavicama, za dodatni wow efekt. Pune usne lijepe Ana-Marije dobile su nude nijansu, nježnu poput haljine u kojoj je odlučila plesati na maturalnoj večeri.

Kad su nokti u pitanju, dvojbe nije bilo - Ana-Maria odlučila se za trajni lak koji će pristajati uz nove štiklice.

Beauty avanture u "Šminkeraju" nisu bila jedina kozmetička iznenađenja kojima smo razveselili našu pobjednicu.

Kraljica maturalne večeri osvojila je i prekrasan miris "Estee Lauder Modern Muse Le Rouge" i šminku slavnog beauty branda "Bobbi Brown".

U ljetnim mjesecima, Ana-Maria svoju će kožu njegovati proizvodima prestižnog branda prirodne kozmetike "Nikel", i to na bazi ruže, što je idealno za ovako nježne godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.