Tipično manekensko izdanje lijepe Gigi zasjenila torbica od 90 tisuća kuna

Foto: Splash News

PLAVOKOSA manekenka napokon se počela oblačiti u skladu s vremenskim uvjetima.

Naravno, radi se o 22-godišnjoj Gigi Hadid koja se trenutno nalazi u New Yorku, gdje ima i stan pa paparazzima nije teško uloviti ju, kao i njezine zanimljive modne kombinacije.



Plavokosa ljepotica ima tipično manekenski stil koji čine hit komadi iskombinirani na zanimljiv način, a kad imaš savršene proporcije, sve ti stoji.

Gigi je poznata i po tome što zbog mode često zaboravi na vremenske uvjete pa smo ju u prosincu mogli često vidjeti u topićima i s golim trbuhom, no čini se kako je i njoj došlo do glave da se neke stvari ne isplate radi malo pozornosti.



Plavokosa manekenka tako je jučer uhvaćena zabundana od glave do pete u kombinaciji koja je u prvi plan istaknula njezine duge noge. Tako je Gigi nosila plave samterice u trapez verziji, džemper u istoj boji, a uski struk naglasila je tankim remenom.



Pažnju je privlačio i Teddy kaputić u istoj boji koje manekenka obožava ove zime, no najviše pažnje privukla je njezina minijaturna torbica u rozoj boji koja je izgledala kao mali kovčeg sa zlatnim detaljima, zbog čega se i zove Beauty case.



Radi se o hit torbici koju nose brojne manekenke, a ona je djelo dizajnera Jasona Stalveyja koji je preko noći postao modna zvijezda, zahvaljujući Gigi, njezinoj sestri Belli, ali i Kaiji Gerber, 16-godišnjoj kćeri top modela Cindy Crawford.

Iako se torbice jedva vide, njihova cijena je vrtoglavih 90 tisuća kuna. Visoku cijenu dizajner opravdava činjenicom da su sve torbice rađene ručno i izrađene od skupocjene kože egzotičnih životinja, a očito i za njih postoji tržište, jer po popularnosti već konkurira legendarnoj Hermesovoj Birkinici.

 



Gigi ih ima nekoliko, a ovu kombinaciju nosila je za dnevni spoj sa svojim dečkom, pjevačem Zaynom Malikom, s kojim je nešto više od 2 godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.