Tri generacije: Cindy Crawford, njezina kći i mama ukrale svu pažnju na eventu

Foto: Getty Images, Broad Image

SUPERMODEL Cindy Crawford, njezina kći supermodel Kaia Gerber i njezina "supermama" Jennifer Sue Crawford-Moluf zajedno su se pojavile na humanitarnom gala eventu u Beverly Hillsu i ukrale svu pažnju.

Tri generacije Crawfordica za događaj su se spremale od jutra, što je Cindy otkrila na svojem Instagramu, a uložen trud vidio se i na crvenom tepihu gdje su zablistale.

Cindy je, kao i uvijek, oduzimala dah svojom zavidnom figurom koju je laskava kožna suknja pencil kroja sjajno naglasila, a iskombinirala ju je s crnom svilenom bluzom otkrivenih ramena i jednostavnim sandalama iste boje.

Kaia je odabrala sličan model sandala kao svoja mama, samo s tanjim remenjem, a ona ih je iskombinirala s jednostavnom, ali besprijekorno elegantno bijelom midi haljinom s gumbima i puf rukavima.

Najstarija Crawfordica je također izgledala jako elegantno u tamnozelenoj midi haljini A-kroja koju je podigla tankim svilenim šalom u prelijevajućim bojama te je također obula jednostavne crne sandale, ali s ravnim đonom.

I dok smo već navikli da se Cindy i njezina kći zajedno pojavljuju, baka, odnosno mama Crawford, vratila ih je u centar pažnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.